Розробка кросплатформеного додатку для управління персоналом на автотранспортному підприємтстві - Щербак, Андрій Ігоревич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – процес створення додатку для управління персоналом на автотранспортному підприємстві, використовуючи кліент-серверну архітектуру з декількома кліентами під різні платформи. Мета роботи – створення додатку для управління персоналом. Цей додаток дозволить швидко і зручно керувати змінами, відгулами та лікарняними на підприємстві. Він забезпечить різні рівні доступу які відповідатимуть вимогам користувачів. У роботі було проаналізовано існуючі рішення у сфері управління персоналом та роботі автотранспортних підприємств. На основі виявлених недоліків було спроектовано архітектуру додатку ту його логіку. Було розроблено серверну і дві клієнтські частини додатку.
Keywords: веб; додаток; десктоп; календар; nodejs; react; ract; electron