Дослідження експлуатаційних властивостей електромобілів - Малов, Ігор Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Наданий опис математичної моделі вентильних електродвигунів. На підставі цих даних виконується розрахунок та порівняння характеристик автомобілів з електродвигунами та ДВЗ. Розкриваються особливості техніки безпеки при роботі з електрифікованими елементами автомобіля, та спеціальні інструменти для їх обслуговування, також наведені деякі порівняльні дані по витратам на експлуатацію електромобілів.
Keywords: ЕЛЕКТРОМОБІЛЬ; ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ; ТЯГОВО-ШВИДКІСНІ ВЛАСТИВОСТІ; АНАЛІЗ; ПОРІВНЯННЯ; ОГЛЯД РИНКУ