Особливості викладання іноземної мови за професійним спрямуванням студентам технічних спеціальностей - Чевичелова, О. О.; Чевычелова, Е. А.; Chevychelova, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
У статті розглянуто особливості викладання іноземної мови за професійним спрямуванням студентам технічних спеціальностей. Обґрунтовано важливість професійно орієнтованого викладання іноземної мови у вищій школі та розкрито його зміст. Визначено принципи навчання іноземної мови та умови, за яких процес навчання професійно орієнтованого спілкування буде більш ефективним. Уточнено критерії визначення рівня володіння студентами іноземною мовою в межах професійно орієнтованого навчання.
Особенности преподавания иностранного языка профессиональной направленности студентам технических специальностей
Peculiarities of Teaching a Foreign Language for Professional Purposes to Engineering Students
Keywords: професійно орієнтований підхід; компетенція; іноземна мова; оптимізація навчання; професійна компетентність; профессионально ориентированный подход; иностранный язык; professionally-oriented approach; competence; foreign language; learning enhancement; professional competence; 378.147; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.87.0.122