Дослідження зміни електропровідності антифризів автомобілів - Твердовський, Ростислав Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі розроблені питання перевірки антифризу на електропровідність. Проведено аналіз охолоджувальних рідин, методів перевірки електропровідності, аналіз ДСТ і ТУ на ці рідини. Однією з проблем, на сьогоднішній день, є відсутність методики, яка б дозволила в короткий термін проводити дослідження якості охолоджувальної рідини, що використовується в системі охолодження автомобіля. Вирішити задачу можна використовуючи методику експрес-оцінки якості антифризу шляхом виміру електропровідності.
Keywords: ОХОЛОДЖУВАЛЬНА РІДИНА; АНТИФРИЗ; МЕТОДИ ОЦІНКИ ЯКОСТІ; ГОСТ 28084-89; ТУ; СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ ДВИГУНА; ЕЛЕКТРОПРОВІДНІСТЬ