Підвищення ефективності доставки товарів народного споживання у міжміському сполученні ТДВ «АТП-16363» - Кужель, Даніїл Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Встановлено функціональний взаємозв'язок між загальними витратами та параметрами системи доставки, розроблена регресійна модель залежності витрат від факторів впливу на параметри об`єкта дослідження, визначено області ефективного використання транспортно-технологічних схем, при яких значення загальних витрат мінімальне, запропоновано методику визначення економічної ефективності від впровадження отриманих результатів. Економічний ефект від впроваджених заходів становить 354,62 грн/т.
Keywords: ланцюг постачань; тарнспортно-технологічна схема; витрати; регресійна модель; експеримент