Підвищення ефективності функціонування логістичної системи «Iceberg Horeca». Частина 1. Удосконалення системи постачання споживачів - Тогаєв, Руслан Максимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розглянуто особливості організації системи постачання продукції для підприємств сегменту HoReCa. Проаналізовано особливості організації системи постачання продукції у сегменті В2В та теоретичні засади удосконалення системи постачання споживачів. В кваліфікаційній роботі представлено методику удосконалення системи постачання споживачів. Проведено розробку раціональних маршрутів постачання споживачів компанії Iceberg Horeca.
Keywords: вантажність; витрати палива; доставка; маршрут; маршрутизація постачання; сегмент horeca; система постачання