Дослідження пневматичних систем підресорювання транспортних засобів категорії М1 - Співак, Артем Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження –пневматична система підресорювання транспортних засобів категорії М1. Мета роботи – дослідження пневматичних систем підресорювання транспортних засобів категорії М1. Методи дослідження – аналітичні методи досліджень пневматичних систем підресорювання транспортних засобів категорії М1. Розглянуто основні поняття актуальності, структури, основні види, приклади будови на конкретних автомобілях і чим вони відрізняються, види режимів, розрахунки пневматичних систем підресорювання транспортних засобів, стенды для перевірки адаптивної підвіски.
Keywords: пневматичні системи підресорювання; елементи пневматичної підвіски; режими системи; стабілізація крену; розрахунок системи накачування; обслуговування та догляд; лабораторні стенди