Проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту - Толстікова, Ольга Романівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об'єктом дослідження є земельна ділянка, що перебуває у державній власності та передана Прилуцькій міській раді у постійне користування для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано чинне законодавство, підзаконні акти та нормативно-правову базу України, що регламентують діяльність у сфері геодезії та землеустрою. Здійснено опис та надано характеристику об'єкта дослідження. Проведено інженерно-геодезичні вишукування на території дослідження, а також виконано камеральну обробку отриманих польових даних із використанням програмного забезпечення AutoCAD, Digitals та XML Viewer. Визначено послідовність виконання робіт із розробки проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту в адміністративних межах Прилуцької міської ради Прилуцького району Чернігівської області.
Keywords: землі державної форми власності; проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки; землі залізничного транспорту