Дослідження точності вимірювання відстані між двома зображеннями в інтелектуальній інформаційно-вимірювальній системі автономного мобільного робота - Гмиря, Дар’я Павлівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В магістерській роботі проведені дослідження достовірності правильної класифікації орієнтирів на відкритій місцевості інтелектуальною інформаційно-вимірювальною системою мобільного автономного робота.
Keywords: Автономний мобільний робот; відстань Хаусдорфа; інтелектуальна вимірювальна інформаційна система; наземний орієнтир