Управління якістю транспортно-логістичних послуг - Чіпіленко, Олена Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі удосконалено:методичний підхід до визначення необхідності гармонізації процесів управління підприємством на основі системи якості, який відрізняється застосуванням основних напрямків ідентифікації процесів управління, а саме за «цілями підприємства» та «ключовими факторами успіху підприємства», що базуються на використанні матричного методу. Дістало подальшого розвитку: методичний підхід щодо реалізації гармонізації процесів управління підприємством на основі системи якості, що, на відміну від існуючих підходів, базується на визначенні її необхідності, виходячи з принципових положень, методів та інструментів теорії гармонізації, що дозволяють забезпечити узгодження різних заходів і дій щодо уніфікації, координації та об’єднання.
Keywords: управління якістю; система управління; транспортно-логістичні послуги; контроль якості