Модель вибору програмного забезпечення для GPS моніторингу за дорожньою технікою - Сухомлінов, Валерій (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Виконали огляд і аналіз програмного забезпечення для GPS моніторингу за дорожньою технікою. Провели огляд і аналіз принципу роботи системи супутникового моніторингу. Розробили інформаційну технологію вибору програмного забезпечення для GPS моніторингу за дорожньою технікою. Розробили модель вибору програмного забезпечення для GPS моніторингу за дорожньою технікою. Розробили схему бази даних інформаційної системи для GPS моніторингу за дорожньою технікою. Вибрали програмну архітектуру проекту інформаційної системи GPS моніторингу за дорожньою технікою.
Keywords: моніторинг; програмне забезпечення; метод гурвіца; база даних; програмна архітектура.