Застосування георадарних технологій для контролю якості дорожнього покриву - Батракова, А. Г.; Шелкова, І. С.; Дорожко, Є. В.; Урдзік, С. М.; Назаренко, І. В.; Batrakova, Angelika; Shelkova, Iryna; Dorozhko, Yevhen; Urdzik, Serhii; Nazarenko, Iryna (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У статті розглянуто особливості залучення георадарного комплексу ОДЯГ-1 для післяремонтного контролю якості дорожнього покриву. Виявлено структурні аномалії у від-ремонтованій зоні та підтверджено високу точність методу для діагностики прихованих дефектів дорожніх конструкцій.
Application of ground penetrating radar technol-ogies for road pavement quality control
Keywords: георадар; георадарний комплекс ОДЯГ-1; карта поточного ремонту; контроль якості; дорожній покрив; ground penetrating radar; ODYAG-1 radar complex; current repair patch; quality control; road pavement; 625.7/.8; 10.30977/BUL.2219-5548.2025.110.0.153