Застосування ГІС технологій у цифровому картографуванні - Розиєв, Хеким (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – застосування програмного забезпечення та геоінформаційних систем для створення картографічного матеріалу. Методи дослідження – методи статистичного аналізу, аналізування та вибір геодезичного програмування, використання ГІС-технології під час обробки результатів топографо-геодезичних робіт. Застосування геодезичного програмного забезпечення для обробки результатів отриманих геодезичних даних на об’єкт дослідження з використанням ГІС-технологій дає змогу за короткий час і з високою точністю створити картографічну продукцію у цифровому вигляді.
Keywords: цифрові плани; геоінформаційні системи; програмні засоби