СПЛАЙНОВО-КВАДРАТИЧНА МОДЕЛЬ СТАТИЧНОЇ МЕХАНІЧНОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ АСИНХРОННОГО ПРИВОДУ КРАНОВИХ МЕХАНІЗМІВ - Ловейкін, В. С.; Ромасевич, Ю. О.; Ловейкин, В. С.; Loveуkin, V.; Romasevich, Yu. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Встановлено межі використання сплайново-квадратичної моделі механічної характеристики асинхронного двигуна. Доведена неможливість проведення аналітичного дослідження динаміки руху механізмів із асинхронним приводом для багатомасових динамічних моделей. Крім того, вказано основні переваги прийнятої моделі механічної харктеристики у порівнянні із «класичним» законом Клосса.
СПЛАЙНОВО-КВАДРАТИЧНАЯ МОДЕЛЬ СТАТИЧЕСКОЙ МЕХАНИЧЕСКОЙ ХАРАКТЕРИСТИКИ АСИНХРОННОГО ПРИВОДА КРАНОВЫХ МЕХАНИЗМОВ
SPLINE AND QUADRATIC MODEL OF THE STATIC MECHANICAL CHARACTERISTIC OF ASYNCHRONOUS DRIVES OF CRANE MECHANISMS
Keywords: математична модель; статична механічна характеристика; асинхронний електропривід; математическая модель; статическая механическая характеристика; асинхронный электропривод; mathematical model; static mechanical characteristic; asynchronous electric drive; 621.873