Вдосконалення методу відновлення тягових свинцево-кислотних акумуляторів великої ємності - Данков, В. В.; Панікарський, О. С.; Паникарский, А. С.; Dankov, V.; Panikarski, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Розглянуті особливості і шляхи удосконалення метода відновлення тягових свинцево-кислотних акумуляторів великої ємності. Описаний приклад відновлення стартерного акумулятора тепловоза.
Улучшение метода восстановления тяговых свинцово-кислотных аккумуляторов большой емкости
Peculiarities of algorithm for a method of renewing high capacity lead-acid accumulators
Keywords: навколишнє довкілля; акумулятор; окружающая среда; аккумулятор; environment; accumulator battery; 621.436-55