ДОСЛІДЖЕННЯ СТІЙКОСТІ ЕЛЕМЕНТІВ КОНСТРУКЦІЙ ТА ДЕТАЛЕЙ МАШИН РАЦІОНАЛЬНИХ СКЛАДЕНИХ ПЕРЕРІЗІВ - Кондель, В. М.; Холодков, Р. Т.; Кондель, В. Н.; Kondel’, V.; Kholodkov, R. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Досліджено стійкість сталевих елементів конструкцій та деталей машин раціональних складених перерізів. Проведено аналіз експериментальних даних щодо роботи стиснутих конструкцій та теоретичних розробок щодо їх розрахунків на стійкість. Запропоновано нові прості формули для розрахунків стійкості стиснутих елементів оптимальних перерізів.
ИССЛЕДОВАНИЕ УСТОЙЧИВОСТИ ЭЛЕМЕНТОВ КОНСТРУКЦИЙ И ДЕТАЛЕЙ МАШИН РАЦИОНАЛЬНЫХ СОСТАВНЫХ СЕЧЕНИЙ
INVESTIGATION OF STABILITY OF STRUCTURES AND PARTS OF MACHINES OF RATIONAL COMPOSITE SECTIONS
Keywords: стійкість; стальні стиснуті елементи; раціональні складені перерізи; устойчивость; стальные сжатые элементы; рациональные составные сечения; stability; compressed steel members; rational composite sections; 624.014.2:621.81:[620.173.26]