Розробка машини для ремонту асфальтобетоних покритів аеродромів - Джумайло, Валерій Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі запропонована методика проектування машини для ремонту асфальтобетонних покриттів аеродромів. Методика включає вибір масових і геометричних параметрів, визначення зовнішніх навантажень на машину розрахунок основних механізмів. Виконано економічне обґрунтування проекту.
Keywords: асфальтобетоне покриття; аеродром; продуктивність; охорона праці