Особливостi природно-клiматичних умов Туркменiстану, якi впливають на конструктивнi рiшення мостiв - Безбабічева, О. І.; Ібрагімов, Р. У.; Bezbabycheva, O.; Ibrahimov, R. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Розглядаються особливості природно-кліматичних умов Туркменістану, що впливають на конструктивні та технологічні рішення під час будівництва мостів. Урахування розглянутих особливостей необхідно для прийняття обґрунтованих рішень щодо конструктивів, матеріалів та технологій, що використовують під час проведення робіт збудівництва
Особенности природно-климатических условий Туркменистана, влияющие на конструктивные решения мостов
Features of the climate and environmental conditions of Turkmenistan influencing the structural concepts of bridges
Keywords: Туркменістан; будівництво мостів; природно-кліматичні умови; конструктивні рішення; технології; Туркменистан; строительство мостов; природно-климатические условия; конструктивные решения; технологии; Turkmenistan; construction of bridges; climate and environmental conditions; structural concepts; technologies; 624; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.1.154