ВИКОРИСТАННЯ СТРУКТУРИЗАЦІЇ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ЯК ЗАСОБУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПИТНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ - Третьяков, О. В.; Пономаренко, Р. В.; Tretyakov, O.; Ponomarenko, R. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Проведено аналіз дієвості підходу структуризації надзвичайних ситуацій та виявлено можливі шляхи пристосування його як засобу забезпечення екологічної безпеки питного водопостачання регіону
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СТРУКТУРИЗАЦИИ ЧРЕЗВЫЧАЙНЫХ СИТУАЦИЙ КАК СРЕДСТВА ОБЕСПЕЧЕНИЯ ЭКОЛОГИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ ПИТЬЕВОГО ВОДОСНАБЖЕНИЯ
STRUCTURED EMERGENCY AS A MEANS OF ENSURING ENVIRONMENTAL SAFETY OF DRINKING WATER
Keywords: надзвичайні ситуації; ресурс захисту; іонообмінні матеріали; технологія виробництва питної води; чрезвычайные ситуации; ресурс защиты; ионообменные материалы; технология производства питьевой воды; emergencies; resource protection; ion exchange materials; production technology of drinking water; [556.114:574.63] (285.33)