Дослідження зміни фізико-хімічних властивостей моторної оливи SAE 15W-40 при експлуатації - Еззужі, Вадіаа (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі виконано аналіз методів визначення якості оливи та бракувальних показників, що дозволяють проводити заміну моторної оливи за фактичним станом. Отримані результати зміни густини, температури спалаху у відкритому тиглі та кінематичної в’язкості моторної оливи SAE 15W-40 при експлуатації автомобіля самоскида.
Keywords: аналіз методів; бракувальні показники; якість оливи; експеримент; автомобіль; експлуатація