Підвищення безпеки дорожнього руху на маршруті №210 КП «Криворіжавтотранс» - Кладка, Наталія Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – дорожній рух на маршруті №210 КП «Криворіжавтотранс». Предмет дослідження – безпека дорожнього руху на маршруті №210 КП "Криворіжавтотранс". Мета роботи – підвищення безпеки дорожнього руху на маршруті №210 КП «Криворіжавтотранс». Метод дослідження – аналітичний, статистичний. Отримані результати – зроблено організацію дорожнього руху на перехресті вул. Криворіжсталі – вул. Вокзальна, маршрутизацію перевезень з урахуванням аварійності, розміщення й оснащення зупинок. Рекомендації з упровадження – розроблені заходи можуть бути впроваджені у підвищення безпеки дорожнього руху на маршруті №210 КП "Криворіжавтотранс", а також в установах, які спеціалізуються на організації дорожнього руху. Область застосування – вулично-дорожня мережа міст.
Keywords: інтенсивність транспортного потоку; дорожньо-транспортна пригода; вулично-дорожня мережа; моделювання транспортної мережі