Аналіз методів захисту мостових елементів від корозії - Надточій, Гліб Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі проведено аналіз різновидів корозії, факторів впливу на розвиток корозійного процесу та методів захисту металевих мостів та їх елементів від корозії для ефективного застосування при експлуатації мостових споруд. Наведено натурні тривалі обстеження мостових споруд зі сталі, що вивітрюється
Keywords: підвищення довговічності мостових споруд; корозія; сталеві мости; очищення поверхні; фарба; металеве покриття; агресивне середовище