ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКА ПРИСТОСОВУВАНОСТІ ШИН ДЛЯ РУХУ ПО ДЕФОРМІВНИХ ҐРУНТАХ - Соколовський, С. А.; Коханенко, В. Б.; Яковлєв, О. М.; Соколовский, С. А.; Коханенко, В. Б.; Яковлев, А. М.; Sokolovskiy, S.; Kokhanenko, V.; Yakovlev, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Для попередньої оцінки відповідності різноманітних параметрів автомобільних шин здатності їх руху по деформівних ґрунтах, а також для орієнтовного вибору шин під відповідне навантаження в роботі запропоновано простий і об’єктивний показник.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПОКАЗАТЕЛЯ ПРИСПОСАБЛИВАЕМОСТИ ШИН ДЛЯ ДВИЖЕНИЯ ПО ДЕФОРМИРУЕМЫМ ПОЧВАМ
DETERMINATION OF TYRES FLEXIBILITY TO MOVE ALONG DEFORMED SOILS
Keywords: параметри шин; деформівні ґрунти; опорна прохідність; навантаження; параметры шин; деформируемые грунты; опорная проходимость; нагрузка; parameters of tires; soils; supporting communicating; loading; 629.113.004