Спосiб ремонту залiзобетонних мостiв консольного типу - Бiльченко, Анатолiй Васильович; Кiслов, Олександр Григорович; Краснов, Сергiй Миколайович; Лозицький, Анатолiй Самуїлович (My University, 2012)
Спосіб ремонту залізобетонних мостів консольного типу, що включає обстеження стиків підвіски та консолі, визначення ступеня відхилення від стаціонарного положення кожної, встановлення додаткових металевих консолей та закріплення їх до основних консолей головних балок за допомогою вертикальних тяжів, який відрізняється тим, що до існуючих металевих консолей приєднують, наприклад сваркою, швелер довжиною не менш 350 мм, встановлюють додаткову гумову упорну частину та тяж під кутом 45° з закріпленням на верхній частині консолей балок.
Keywords: залiзобетоннi вироби, мости