Інтелектуальні технології виявлення аномалій функціонування агрегатів та вузлів підприємства за результатами аналітики метрологічного кластеру - Ахмадєєв, Павло Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведені дослідження щодо збору та агрегування даних у промисловій обробці даних, розглянуто принципи формування метрологічних кластерів для підприємств машинобудування та досліджено методи виявлення аномалій функціонування агрегатів та вузлів підприємства за результатами аналітики метрологічного кластеру. Ці завдання орієнтовані на покращення ефективності, адаптивності та конкурентоздатності промислових підприємств шляхом застосування інноваційних технологій обробки даних.
Keywords: вимірювання; інтелектуальні технології; машинобудівне підприємство; метрологічний кластер; промислова обробка даних; похибка