Вдосконалення логістичного процесу на складах підприємства - Василенко, Катерина Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі розглянуто теоретико-методичні основи складської логістики; представлено коротку характеристику та проведено аналіз діяльності складу ПрАТ «Інтеркондиціонер»; розроблено комплекс заходів для поліпшення організації та управління логістичними процесами на складі ПрАТ «Інтеркондиціонер»; проведено прогноз соціально-економічної ефективності запропонованих заходів щодо оптимізації складської логістики.
Keywords: логістика; управління; склад; запаси; складська логістика