Дослідження ефективності гальмування транспортного засобу категорії L3 - Чорний, Сергій Леонідович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – динамічні характеристики гальмування транспортного засобу категорії L3. Мета роботи – покращення ефективності гальмування транспортного засобу категорії L3. Метод дослідження – математичне моделювання динамічних характеристик гідравлічного гальмового керування. В дипломній роботі були розглянуті питанння покращення ефективності гальмування транспортного засобу категорії L3, досліджувались динамічні характеристики гальмування транспортного засобу категорії L3 та проведене математичне моделювання динамічних характеристик гідравлічного гальмового керування. Результати дипломної роботи можуть бути використані в навчальному процесі.
Keywords: гідравлічний привід; дисковий механізм; гальмування; ефективність дослідження; супорт