Удосконалення та дослідження гідропривода рульового керування тракторного самохідного шасі СШ-2540 - Стрельник, Веніамін Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єктом дослідження є удосконалений об’ємний гідропривода рульового керування тракторного самохідного шасі СШ-2540. Методикою дослідження передбачено моделювання роботи об’ємного гідропривода рульового керування з максимальним тяговим зусиллям на одноштоковий гідроциліндр повороту колес 8200 Н з використанням математичної моделі і пакету прикладних програм VisSim. Результати роботи – розроблена вдосконалена гідравлічна принципова схема об’ємного гідропривода шасі СШ-2540, яка може бути використована при модернізації шасі. Виконані динамічні розрахунки гідропривода.
Keywords: самохідне шасі; об’ємний гідропривод; рульове керування; насос-дозатор; гідророзподільникі; динаміка гідропривода