Удосконалення технології діагностування гальмівних систем у зоні діагностики СТО - Довгий, Олександр Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета дослідження – удосконалення методів діагностування гальмівної системи у зоні діагностики СТО. Об’єкт дослідження – дослідження перевірки та оцінки стану гальмівної системи автомобіля використовуючи дорожній метод випробування або за допомогою стаціонарного роликового стенду. Предмет дослідження – силова взаємодія автомобіля при проведенні динамічних випробувань на роликовому стенді. Методи дослідження. У роботі використанні методи дослідження технічного стану гальмівної системи за допомогою дорожніх випробувань ТЗ, та за допомогою гальмівного роликового стенду. Розглянуті питання охорони праці.
Keywords: УДОСКОНАЛЕННЯ; ТЕХНОЛОГІЯ; СТЕНД; ДІАГНОСТУВАННЯ; ГАЛЬМІВНА СИСТЕМА; ЗОНА ДІАГНОСТИКИ; СТО.