Формування ефективної системи онбордингу персоналу підприємства у воєнний період - Сафронов, Владислав Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі удосконалено підхід до формування системи онбордингу персоналу підприємства в умовах воєнного періоду, який, на відміну від існуючих підходів, передбачає поєднання традиційних інструментів адаптації з цифровими та дистанційними форматами навчання, системною психологічною підтримкою працівників і врахуванням факторів безпеки, нестабільності та підвищеного рівня стресового навантаження.
Keywords: онбординг; адаптація; система онбордингу; управління персоналом; воєнний період; ефективність онбордингу