Підвищення ефективності системи постачань ТОВ «Полекс транс логистик» - Борейко, Андрій Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі виконано аналіз літературних джерел визначені показники на основі яких визначається ефективність системи постачань ТОВ «Полекс Транс Логистик». Запропонована методика використання якої можливо підвищити ефективності функціонування логістичної системи ТОВ «Полекс Транс Логистик». Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: система постачань; авс-аналіз