Аналіз технологій капітального ремонту мосту через р. Мжа на а/д 0-212145 Нова Водолага –Вільхуватка - Рокитне - Мокра Рокитна, км 9+929 - Ширінська, Світлана Валеріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Сучасні технології та матеріали, що застосовуються при капітальному ремонті мостових споруд, що знаходяться в експлуатації. Обґрунтовано капітальний ремонт мосту через р. Мжа на км +929 автомобільної дороги 0-212145 Нова Водолага – Вільхуватка – Рокитне – Мокра Рокитна. Наведено основні види робіт та проектні рішення при капітальному ремонті мосту. Проведено аналіз методів ремонту та посилення мостового полотна автомобільно-дорожніх балочних мостів.
Keywords: міст; капітальний ремонт; прогонова будова; монолітна плита; проміжна опора; деформаційний шов