Технологічні аспекти влаштування шару основи з відвальних електросталеплавильних шлаків при будівництві автомобільної дороги від с. Калинівка до дороги с. Красне – с.м.т. Кегичівка - Кремінський, Едуард Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведені характеристика району будівництва; оцінка застосування шлаків чорної металургії у дорожній будівництві; дослідження шлаків для будівництва укріплених конструкцій дорожнього одягу; розрахунок обсягів і змінних темпів робіт; розроблена технологія будівництва земляного полотна та дорожнього одягу.
Keywords: Автомобільна дорога; грунт; земляне полотно; цемент; шлак; чорний щебінь; асфальтобетонна суміш; дорожній одяг; технологія будівництва