Удосконалення функціонування логістичної системи ТОВ «Елеватор «Чиста Криниця» - Михайлик, Юлія Богданівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто аналіз наукової літератури, розроблено комплекс заходів спрямованих на підвищення ефективності логістичної системи ТОВ «Елеватор «Чиста Криниця». Розроблена модель управління запасами, та розраховано оптимальний інтервалу між постачаннями при багатономенклатурному управлінні орієнтацією на підвищення ефективності функціонування даного підприємства.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; система управління запасами; авс-аналіз; xyz-аналіз