Удосконалення системи управління транспортними потоками в місті Кам'янець-Подільський - Клімов, Павло Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі було використано програмне забезпечення для проведення транспортного моделювання, яке дозволило одержати найбільш наближені до реальності результати моделювання для різних сценаріїв функціонування об’єктів моделювання в тому числі і введення координованого керування світлофорними об’єктами. В результаті проведення імітаційного моделювання в програмі Vissm було встановлено, що при впроваджені зеленої хвилі дозволить економити час на пересування.
Keywords: інтенсивність; світлофорне регулювання; транспортний потік