Пасивна безпека пасажирських автобусних сидінь з А-подібними основами - Горбай, О. З.; Horbay, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Представлено комп’ютерне 3-D моделювання відповідності двомісних автобусних сидінь з А-подібними основами вимогам єдиних технічних приписів щодо офіційної сертифікації сидінь великогабаритних пасажирських дорожніх транспортних засобів і офіційної сертифікації цих дорожніх транспортних засобів стосовно міцності сидінь та їх кріплень згідно правил ЄЕК ООН №80.
Пассивная безопасность пассажирских автобусных сидений с А-образными основаниями
Passive safety of passenger seats with A-shaped basis
Keywords: пасажирські автобусні сидіння; Правила ЄЕК ООН №80; пассажирские автобусные сиденья; Правила ЕЭК ООН №80; passenger seat; bus; passive safety; UN/ECE Regulation; 629.341