Аналіз впливу технічного стану системи подачі палива легкового автомобіля з безпосереднім впорском на витрату палива - Борисенко, Богдан Владиславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета дослідження – проаналізувати основні несправності та причини їх виникнення у двигуні легко-вого автомобіля обладнаного системой безпосереднього впорску палива FSI. Об’єкт дослідження – система безпосереднього впорску палива FSI.. Предмет дослідження – оцінка технічного стану двигуна легкового автомобіля. В даній роботі було проведено аналіз застосовуваних систем упорскування палива на автомобілях концерну Volkswagen. Також ми ознайомилися та проаналі-зували роботу системи впорску палива FSI, її плюси та недоліки. Були проаналізо-вані основні несправності системи FSI, та причини їх виникнення. При виконанні роботи був проаналізован регламент ТО і Р автомобілів концепна Volkswagen, та запропонован метод його корегування при експлуатації ціх автомобілів в Україні.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; CИСТЕМА ВПОРСКУ; ДІАГНОСТИКА; ДОСЛІДЖЕННЯ; ЕКСПЕРИМЕНТ; НЕСПРАВНІСТЬ; ФОРСУНКА; ВИТРАТИ ПАЛЬНОГО; ПЕРІОДИЧНОСТЬ.