Дослідження експлуатаційних властивостей гібридних автомобілів. - Мосейчук, Сергій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою роботи є дослідження експлуатаційних властивостей гібридних автомобілів. Об’єктом є процес порівняння параметрів експлуатаційних властивостей гібридних автомобілів.Предметом дослідження є характеристиики гібридніх і звичайних автомобілві. У першому розділі дипломної роботи стисло розглядається загальна інформація про гібридні автомобілі, історія розвитку гібридних автомобілів, а також варіанти побудови кінематичних схем трансмісій гібридних автомобілів. В другому розділі були виконано побудову і дослідження експлуатаційних характеристик гібридних автомобілів на прикладі автомобіля Toyota Prius, В третьому розділі були розглянуто особливості технічного обслуговування гібридних автомобілів і діагностування технічного стану силових установок гібридного автомобіля.
Keywords: гібридний автомобіль; кінематичні схеми; експлуатаційні характеристики; порівняння експлуатаційних характеристик; особливості технічного обслуговування.