Дослідження впливу пішохідних переходів на ефективність функціонування елементів вулично-дорожньої мережі - Навроцький, Богдан Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета дослідження: Дослідження впливу пішохідних переходів на ефективність функціонування елементів вулично-дорожньої мережі. Предмет дослідження – дорожній рух по вулиці Духновича у м. Хуст. Об’єкт дослідження – вплив пішохідних потоків на показники ефективності функціонування ділянку дороги. В результаті роботи створена імітаційна модель досліджуваної ділянки та оцінки його характеристик. Рекомендації з впровадження: розробки можуть бути використані при реконструкції досліджуваної ділянки.
Keywords: транспортний потік; пішохідний потік; організація дорожнього руху; моделювання дорожнього руху; вулично-дорожня мережа