Удосконалення методики перевірки систем керування двигуном легкових автомобілів - Набата, Мехді (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єкт дослідження – система керування двигуном легкового автомобіля Мета дослідження – дослідити як впливають експлуатаційні характеристики системи керування двигуном легкового автомобіля на ефективність його роботи. Методи дослідження. У роботі використані теоретичні методи математичного моделювання Застосування електронних систем для керування й регулювання різних фізичних процесів дозволяє поліпшити робочі характеристики механізмів, підвищити надійність роботи, спростити обслуговування автомобіля, розвантажити водія. У дипломній роботі зроблено аналіз існуючих методів діагностики, і запропонована методика діагностування систем керування двигуном на стенді з біговими барабанами.
Keywords: ФОРСУНКА; СИСТЕМА КЕРУВАННЯ; ВИТРАТИ ПАЛЬНОГО; ДІАГНОСТИКА; СИСТЕМА ЗАПАЛЮВАННЯ; ОБЛАДНАННЯ; УПОРСКУВАННЯ; БЛОК КЕРУВАННЯ; ТОКСИЧНІСТЬ; СТЕНД