Створення інформаційного сайту для пошуку вільних парковок - Карпук, Микола Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – інформаційний сайт для пошуку вільних парковок. Предмет дослідження – сучасні інструменти для створеннявеб-сайту. Метою дипломної роботи є створення інформаційного сайту для підвищення ефективності використання існуючих парковок. Під час виконання роботи був спроектований функціонал сайту, зроблений аналіз та вибір необхідних інструментів і бібліотек, виконана розробка сайту та його публікація на хостингу. Результати атестаційної випускної роботи можуть бути використані на практиці для розвитку громадських транспортних систем.
Keywords: google maps platform; react; react-router; redux; material ui