ОЦІНКА ТРАНСПОРТНОЇ ДОСТУПНОСТІ ЗАМІСЬКИХ ЗОН ВІДПОЧИНКУ ЯК ФАКТОРА, ЩО ВПЛИВАЄ НА РЕКРЕАЦІЙНУ ЦІННІСТЬ ТЕРИТОРІЇ - Анісімова, С. В.; Васенко, О. Г.; Анісімов, С. В.; Анисимова, С. В.; Васенко, А. Г.; Анисимов, С. В.; Anisimova, S.; Vasenko, A.; Anisimov, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Наведено методичний підхід і дано оцінку заміських зон відпочинку вздовж р. Сіверський Донець з точки зору транспортної доступності як одного з факторів оцінки рекреаційної цінності територій локального рівня.
ОЦЕНКА ТРАНСПОРТНОЙ ДОСТУПНОСТИ ЗАГОРОДНЫХ ЗОН ОТДЫХА КАК ФАКТОРА, ВЛИЯЮЩЕГО НА РЕКРЕАЦИОННУЮ ЦЕННОСТЬ ТЕРРИТОРИИ
ASSESSMENT OF TRANSPORT ACCESSIBILITY OF RECREATION AREAS AS A FACTOR INFLUENCING THE RECREATIONAL VALUE OF THE TERRITORY
Keywords: оцінка рекреаційних територій; транспортна доступність; оценка рекреационных территорий; транспортная доступность; assessment of recreational territories; transport accessibility; classification scales; 930.3