Шағын кәсіпорындарды дамыту моделінің негізі ретінде интеграциялық процестегі құрылымдық өзгерістер - Карипова, М. Р. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Бұл мақалада біз интеграция процесіндегі құрылымдық өзгерістерге негізделген шағын бизнесті дамыту моделін ұсынамыз. Ұсынылған модель қаржыландыруға қол жетімділікті қамтамасыз етуге, бизнес-инкубаторларды құруға, нарықтарға қол жетімділікті жеңілдетуге, технологиялық инновацияларға назар аударуға және ынтымақтастықты ынталандыруға бағытталған.
Keywords: интеграциялар; шағын кәсіпорындар; технологиялык; инновациялар; бизнес-инкубаторлар