АНАЛІЗ ПОТУЖНОСТІ ДИСИПАТИВНИХ СИЛ У ПІДВІСЦІ ЕЛЕКТРОМОБІЛЯ - Рожков, С. П.; Rozhkov, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто питання визначення потужності, яку можна повернути до системи електропостачання за рахунок рекуперації вертикальних коливань підвіски електромобіля при русі по дорозі з випадковим мікропрофілем.
АНАЛИЗ МОЩНОСТИ ДИССИПАТИВНЫХ СИЛ В ПОДВЕСКЕ ЭЛЕКТРОМОБИЛЯ
THE ANALYSIS OF CAPACITY DISSIPATIVE FORCES IN THE ELECTROMOBILE SUSPENDER
Keywords: електромобіль; випадковий мікропрофіль; збурювальний вплив; вертикальні коливання; двомасова модель; электромобиль; случайный микропрофиль; возмущающее воздействие; вертикальные колебания; двухмассовая модель; electromobile; casual microcross-section; revolting influence; vertical fluctuations; two-mass model; 629.114.2