Розвиток складської логістики на підприємстві - Приходько, Ангеліна Михайлівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
За підсумками реалізації проєкту будуть отримані такі додаткові переваги в роботі складського господарства ТОВ «ДСВ Логістика»: впроваджено нову технологію складування, збільшиться ефективність використання площ (за рахунок використання мезонінних систем), з'явиться можливість обробки товарів складі великою кількістю людина одночасно при великих поставках (зручний підхід, немає необхідності використовувати техніку), підвищиться швидкість обробки товарних цінностей (інвентаризація, пошук), спрощення обліку, знизяться витрати на ПММ при експлуатації навантажувачів (менше їх завантаження, відповідно і час роботи).
Keywords: складська логістика; логістична система; ефективність діяльності