Діагностування підсистем автономного управління автомобілем - Арендт, Артем Максимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою роботи є дослідження підсистем автономного управління автомобілів. Об’єктом дослідження є оцінка втілення удосконалених інтелектуальних технологій в технічну експлуатацію автомобілів. Предметом дослідження є визначення можливості отримання параметрів технічного стану автомобіля у умовах експлуатації за допомогою інтелектуальних технологій. Методи дослідження: аналітичний огляд і узагальнення отриманих результатів. В дипломній роботі виконано аналіз стану та перспективи втілення інтелектуальних технологій в технічну експлуатацію автомобілів.
Keywords: автомобіль; транспортний засіб; інтелектуальні системи; технічна експлуатація автомобілів; технічний стан; контроль параметрів.