Обґрунтування вимог до змісту проєкту геодезичного виробництва в дорожньому будівництві - Дорожко, Є. В.; Сучков, А. О.; Корнілова, З. В.; Dorozhko, Yevhen; Suchkov, Andrii; Kornilova, Zinaida (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У статті наведено обґрунтування вимог до змісту проєкту геодезичного виробництва під час будівництва об’єктів транспортної інфраструктури. Розглянуто та проаналізовано зміст розділів проєкту здійснення геодезичних робіт. Визначено етапи підготовки, зміст основних розділів, вимоги до геодезичного обладнання та створення розбивочної мережі. Особливу увагу приділено технології проведення робіт, графіку геодезичних робіт, вимогам до засобів вимірювального геодезичного обладнання.
Substantiation of requirements for the content of a project for geodesical production in road construction
Keywords: геодезична розбивочна мережа; геодезичне обладнання; геодезичні роботи; графік проведення робіт; проєкт геодезичного виробництва; geodetic grid; geodetic equipment; geodetic works; work schedule; geodetic production project; 528.486; 10.30977/BUL.2219-5548.2025.109.0.145