Вдосокналення системи геоінформаційного забезпечення раціонального використання земель в середовищі MapInfo на території Харківського району Харківської області - Свічкар, Дмитро Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглянуто теоретико-правові основи організації раціонального використання земель, виконано оцінку та аналіз стану використання земель на території Харківської області та Харківського району, виконано SWOT-аналіз проблем та конкурентних переваг території Харківського району, сформовано геоінформаційну систему забезпечення використання земель, проведено аналіз формування геодезичної основи.
Keywords: геоінформаційні системи; раціональне використання земель; аналіз території; земельний кадастр; геодезія