Інженерно-геодезичні вишукування до розробки проєкту капітального ремонту на ділянці км 244+853 – км 272+849 автомобільної дороги Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя - Луценко, Олександр Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У ході виконання кваліфікаційної роботи здійснено: збір і аналіз інформації щодо характеристики об’єкта інженерно-геодезичних вишукувань, описано методи проведення геодезичних робіт під час вишукувань для капітального ремонту автомобільної дороги, а також створено цифрові інженерно-топографічні плани із застосуванням систем автоматизованого проєктування.
Keywords: інженерно-геодезічні вишукування; автомобільна дорога; капітальний ремонт; GPS; планово-висотна знімальна геодезична мережа; автоматизоване проєктування