Електростанція на базі гібридного транспортного засобу - Смирнов, Олег Петрович; Борисенко, Анна Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Електростанція на базі гібридного транспортного засобу містить двигун внутрішнього згоряння, генераторну установку, перетворювач напруги, тягову акумуляторну батарею. У гібридний транспортний засіб додатково введена система перетворення постійної напруги акумуляторної батареї у стандартну синусоїдальну напругу 220 В, 50 Гц, яка може використовуватися для живлення зовнішніх споживачів електричної енергії.